Den gröna tråden i kunderbjudandet

Publicerad: 2021-09-27

Centrums Cecilia Fredriksson diskuterar vad man ska göra för att attrahera framtidens gröna konsument.

I ett kostnadsfria webbinarium med Market och Centric Software Cecilia Fredriksson, Professor i etnologi och konsumtionskultur och affilierade forskare på Centrum för handelsforskning vid Lunds universitet, diskuterar vad man ska göra för att attrahera framtidens gröna konsument. Hållbartsexperter som jobbar på Peak Performance och Gant är också med.

In det inspelade 60 minuters webbinarium får du höra mer om expertens syn på framtidens konsumentoch vilka krav som ställs på hållbarhet. Dessutom några aktuella case där välkända varumärken jobbar aktivt med hållbarhet och spårbarhet för att bistå konsumenten som vill göra medvetna val.

Webbinariet finns på Markets webbsida