Forskningsinblick 2017

Seminarium: Forskning med nytta för handelsnäringen

Tid & Plats
Torsdag 05 oktober 2017
Kl. 13.00-16.30 (mingellunch från kl. 12)
Citykonferensen, Ingenjörshuset, Malmskillnadsgatan 46, Stockholm

Ny kunskap är en viktig faktor för att handelsnäringen ska vara konkurrenskraftig och Handelsrådet verkar för mer relevant och användbar forskning. Samverkan mellan näringen parter och akademin är en viktig del i att det ska kunna bli verklighet. På årets Forskningsinblick får du en inblick i nyligen avslutade och pågående projekt – med tydliga exempel på direkt användbara resultat.

I utställningen möter du Handelsrådets olika ägare och några av de större centrumen för handelsforskning i Sverige.

Se hela programmet.

Senast den 03 oktober 2017.
Seminariet är kostnadsfritt, men anmälan är bindande och ej avbokad plats debiteras med 450 kronor (exklusive moms). Observera att antalet platser är begränsat.

För ytterligare information kontakta Jenny Dahlerus på email eller 010-471 86 29.

OM HäNDELSEN

Tid: 5 oktober 2017 kl. 12.00-16.30